Opties

 

Bruidsreportages vanaf 1500,-

Na jullie grote dag ontvangen jullie binnen een week een preview in de mail. Na 8 weken ontvangen jullie de hele bruidsreportage met de mooiste foto's van de dag. Prijzen starten vanaf €1500,- voor 6 uur.Stuur mij een bericht voor meer informatie omtrent tarieven en de prachtige trouwalbums die ik lever.

Wat je van mij mag verwachten

De dag begint voor mij wanneer de bruid wordt opgemaakt, met haar moeder en beste vriendinnen om zich heen is dit een bijzonder moment. De afgelopen maanden hebben jullie zorgvuldig alles gepland en bedacht helemaal naar jullie wens. Nu is het moment daar dat je je op je mooist aan het voorbereiden bent om elkaar straks dan voor het eerst te zien als bruidspaar. Een mooie start voor mij om de bruidsreportage mee te laten beginnen. Gedurende de hele dag leg ik alle momenten vast die voor jullie belangrijk zijn, maar ook de momenten die jullie misschien niet hebben meegekregen. De details, de sfeer van de dag, jullie liefde onderling, vrienden en familie, zijn allemaal focuspunten voor mij om op te letten. Openingsdans of gelijk met z'n alle de vloer op, ik houd ervan om er nog even bij te blijven zodat ik iedereen heb kunnen vast leggen wanneer de voetjes van vloer gaan! Kortom: Als jullie mij het vertrouwen geven zal ik een prachtige reportage van jullie dag maken.

Elke Bruidsreportage is inclusief

Een kennismakingsgesprek om jullie wensen te bespreken en te kijken naar de fotografie mogelijkheden. Een bruidsreportage die ongedwongen, onopvallend en met liefde is vastgelegd! Lees hier meer over mij, en hier over mijn fotografiestijl. Digitaal in hoge resolutie de mooiste foto's van jullie dag (minimaal 200 vanaf 6 uur aanwezigheid, per extra uur 25 meer) nabewerkt en afgeleverd op USB-Stick.Een luxe trouwalbum, vormgegeven door de fotografe, waarbij je zelf een persoonlijke keuze mag maken qua materiaal en kleurkeuze bekleding album + opbergdoos. Zie Trouwalbums voor meer informatie.BTW & Reiskosten t/m straal van 50km buiten Den Haag (daarbuiten €0,35 per km).Voor een trouwalbum op maat kun je contact opnemen met juliealgra@gmail.com

 

Trouwen in het buitenland?

Wil je meer weten omtrent de mogelijkheden,wat het kost en hoe dat gaat? Neem dan  contact met mij op, dan horen jullie zo snel mogelijk van mij.