Het Album

Uniek gedrukt Trouwalbum

Luxe trouwalbum en USB stick

De foto's van jullie bruiloft zijn al een mooie herinnering van de dag, maar met behulp van een schitterend trouwalbum blijft die herinnering nóg mooier. Naar mijn inzicht maak ik met de beste foto's van jullie een prachtig digitaal trouwalbum. Op die manier wordt jullie verhaal verteld in een prachtig boek, die voor generaties lang prachtig blijft. De afdrukken worden gemaakt op hoogwaardig Fuji DPII papier. Volledig lay-flat dat houdt in dat de pagina's van links naar rechts mooi plat open blijven liggen.Natuurlijk maak ik ieder trouwalbum uniek. Er is keuze uit maar liefst 20 kleuren, uitgevoerd in een hoge kwaliteit diervriendelijk leder. Elk album wordt afgeleverd in een prachtige luxe opbergkoffer in dezelfde kleur als jullie album.

Modern Design

Strak vormgegeven, ik hou van een mooie frisse opmaak. Na het opmaken krijgen jullie eerst deze te zien, zo weet ik dat jullie helemaal tevreden zijn en dat de belangrijkste foto's van jullie mooiste dag in het album staan. Het trouwalbum laat een perfecte samenvatting van jullie trouwdag. Met jullie eigen gemaakte materiaal keuze voor de cover en opbergdoos, is het een echt uniek trouwalbum, speciaal voor jullie gemaakt.

Mini- albums

Jullie ouders kijken vast ook graag terug naar jullie prachtige dag. Ik verzorg ook graag een mini-kopie van jullie trouwalbum. Deze mini-trouwalbums, ook wel ouderalbums genoemd, zijn een kopie van het grote trouwalbum in een handzaam klein formaat. De mini-albums zijn gemaakt van het zelfde materiaal als het trouwalbum. Een prachtig cadeau voor jullie ouders waar ze nog lang plezier van zullen hebben.