Mijn manier

Mijn benadering van Bruidsfotografie en Werkwijze

 

Ik fotografeer bruiloften op een manier zoals ik ze mij voorstel: een super gave dag, eens in je leven,een unieke gebeurtenis waarbij jullie stil staan wat jullie samen hebben. Dat houd voor mij in dat ik deze verantwoordelijkheid zeer serieus neem. Mijn doel is heel simpel: om jullie de dag te vertellen, precies zoals deze plaatsvond met alles erop en eraan, zonder een detail te missen. Om van jullie verhaal een prachtige bruidsreportage te maken, waarnaar jullie kunnen terugkijken met een overtuigend gevoel van geluk.

Ik werk op een fotojournalistieke manier, met een vleugje fine-art. Met mijn stijl van registrerend werken, fotografeer ik de dag zoals deze het beste bij jullie past. Bijvoorbeeld, als mensen zich extreem bewust zijn van het feit dat er foto’s worden gemaakt op jullie bruiloft, dan zal ik meer op de achtergrond blijven, om ze zo op hun gemak te stellen, en vervolgens wanneer ze het zich niet meer bewust zijn, ze als zich zelf te fotograferen. Je krijgt op deze manier de beste en leukste foto’s.

Ik kijk van een afstand wat er gebeurd, en regisseer de dag niet, leg de momenten vast in plaats van ze te creëren. Ik wil je niet het gevoel geven dat je jezelf op een bepaalde manier moet gedragen voor mijn camera. Geen vast geroeste ideeën van leg je hand daar, en lach even zo. Ik wil dat jullie dag soepel verloopt en vooral dat jullie er van genieten!! Dus naast dat ik er ook ben om je te vertellen hoe laat het is, je help met de manchetknopen en de DJ een sein geef voor de openingsdans, ben ik voornamelijk op de achtergrond hard aan het werk om er voor te zorgen dat ik de momenten documenteer die je anders niet terug kan krijgen.

 
Met een brede interesse in alles wat met creatieve uiting te maken heeft, laat ik mij inspireren bij het maken van nieuw beeld, wil ik harder werken, probeer ik iets nieuws op elke bruiloft en maak ik een blijvende herinnering waarmee ik mensen gelukkig wil maken. Ik wordt blij op die momenten dat ik mij realiseer dat ik zojuist een foto heb gemaakt waarvan ik weet dat die voor jullie bijzonder zal zijn.
Ik werk discreet en snel gedurende jullie trouwdag. Je zult me zelden lang stil zien staan en ook zul je mij niet zien rond zeulen met enorm veel apparatuur. Dat is gewoon niet de manier waarop ik werk. Ik heb mijn twee camera’s altijd bij de hand, ready for action. Ik zal je dus nooit vragen om even te wachten tot dat ik klaar ben met lenzen verwisselen. Ik ben oprecht onopvallend en er klaar voor!
 
Mijn werk houd niet op nadat je bruiloft is afgelopen, want elke bruiloft die ik fotografeer wordt professioneel nabewerkt. Ik besteed tijd aan het zorgvuldig selecteren, editten en afronden van elke foto. Ik verander niet elke foto in iets wat het niet was. Ik bewerk ze vooral op een manier waardoor het beeld alleen maar versterkt wordt, door contrast in licht en donker en kleur in balans te brengen. Ik probeer heldere, kleurrijke foto's te maken die precies laten zien hoe jullie dag eruit zag, en waar je voor altijd met een goed gevoel op kan terug kijken.
Dus als je zin hebt om een paar prachtige foto's te maken, voel je vrij om een bericht te sturen met jullie idee! Je kunt ook een kijkje nemen bij mijn tarieven, en veelgestelde vragen.