Julie

Opgegroeid in het gezellige Brabant en voor mijn studie aan de Koninklijke Kunstacademie naar Den Haag verhuisd toen ik 20 was en nu 10 jaar later voel ik mij nog steeds op mijn plek achter de duinen, in de stad waar het altijd waait. Als het even kan reis ik graag samen met mijn vriend Brian (Iers, en al ruim 8 jaar samen!) naar nieuwe plekken, met als een van mijn favoriete bestemmingen (zeker weten beinvloed) Ierland, het is mijn tweede thuis geworden.

Leven vol liefde en verassingen, mooie tijden met wat lessen onderweg, ik ben elke dag dankbaar voor het leven dat ik nu heb.

Ik begrijp hoe belangrijk het is om de Bruiloft compleet te fotograferen zoals deze is.  Zonder de momenten te willen regisseren, jullie hoeven niet bezig te zijn met mijn aanwezigheid. Ontspan, geniet!! en ik zal ervoor zorgen dat je een prachtige reportage krijgt van de dag zonder dat je het gevoel hebt gehad dat je bewust moest zijn van hoe je op de foto komt. Alleen zo krijg je de mooiste ongedwongen momenten vast gelegd! Ik ben altijd geinteresseerd in de ander! Ik houd ervan om de oprechte expressies van mensen te fotograferen, echte momenten. Mensen die niet bang zijn om zichzelf te laten zien. Van deze momenten ben ik vaak getuige, elke keer wanneer ik een bruiloft fotografeer.

Door met aandacht en enthousiasme een positieve indruk achter te laten bij jullie gasten, is iedereen ontspannen en zullen ze  zich ongedwongen en vrij voelen wanneer ik ze fotografeer. Happy moments om op terug te kijken!

Ik focus op de grote en kleine dingen, dit is wat elk verhaal compleet maakt.