BRUILOFT | Informatie & pakketten

Jullie bruiloft gefotografeerd zoals beleefd.


Het is bijna zover jullie bruiloft!

Een unieke gebeurtenis in jullie leven. Ik leg deze dag met liefde voor jullie op intieme wijze vast. Je krijgt een volledige impressie, waar later nog met veel plezier op terug gekeken kan worden.

Ik ben er graag bij vanaf het moment dat jullie je klaar gaan maken voor de dag. De momenten waarbij jouw moeder je helpt me de bruidsjurk,  vaders nog even snel zijn speech oefent, jij je make-up laat doen, en the best man die nog wat wijze raad aan de man geeft. De dag zo inbeeld brengen zoals jullie die beleven, met vrienden en familie dichtbij, het weer, jullie geluk: is het de focus die ik heb.

Neem contact op voor beschikbaarheid en voor het aanvragen van de brochure.  Vier de liefde & Hopelijk tot snel!

XX JUUL

 

 

 
 
 
 
Door Zank You vernoemd als een van de beste bruidsfotografen uit Den Haag 2019 & 2020

 

 

 

Bruidsreportages vanaf 1495,-

Een mooie impressie van de dag start vanaf €1495,- voor 6 uur fotografie. Dat is inclusief een grote selectie hoogwaardig nabewerkte foto’s en een prachtig 15×15 fotoalbum met de hoogtepunten van de dag als selectie. Heb jullie speciale wensen en zie die hier niet tussen staan? Neem contact op voor meer informatie omtrent wat ik kan bieden voor jullie dag en verdere info en verdere info voor de upgrade mogelijkheden met het fotoalbum.

 

 

 

Wat je van mij mag verwachten

De dag begint voor mij wanneer de bruid wordt opgemaakt, met haar moeder en beste vriendinnen om zich heen is dit een bijzonder moment. De afgelopen maanden hebben jullie zorgvuldig alles gepland en bedacht, helemaal naar jullie wens & hoe jullie de dag graag voorstellen. Nu is het moment daar dat je je op je mooist aan het voorbereiden bent om elkaar straks dan voor het eerst te zien als bruidspaar. Een mooie start voor mij om de bruidsreportage mee te laten beginnen. Ik leg alle momenten vast die voor jullie belangrijk zijn, maar ook de momenten die jullie misschien niet hebben meegekregen. De details, de sfeer van de dag, jullie liefde onderling, vrienden en familie, zijn allemaal focuspunten voor mij om op te letten. Openingsdans of gelijk met z’n alle de vloer op: ik houd ervan om er nog even bij te blijven zodat ik iedereen heb kunnen vast leggen wanneer de voetjes van de vloer gaan!

 

Als jullie mij het vertrouwen geven ,gaan we er samen wat moois van maken! Met een prachtige reportage van jullie dag om op terug te kijken.

 

SOWIESO

Een kennismakingsgesprek om jullie wensen te bespreken en te kijken naar de fotografie mogelijkheden. Een bruidsreportage die ongedwongen, onopvallend en met liefde is vastgelegd!  Veel foto;s hoogwaardig nabwerkt  (minimaal 300 vanaf 6 uur fotografie) Een mooi trouwalbum, handgemaakt, profesioneel gedrukt & gebonden waarbij je zelf een persoonlijke keuze mag maken qua materiaal en kleurkeuze bekleding album + opbergdoos zodat het album voor jaren beschermd blijft.

Let op: Reiskosten t/m straal van 30km rondom Den Haag inbegrepen (daarbuiten €0,35 per km).

 

What’s in the package!

  • Kennismaking & planning, bespreken van de details
  • Grote hoeveelheid foto’s, hoogwaardig nabewerkt en in hoge resolutie afgeleverd geschikt voor grote prints
  • Privé gallery met de hele serie, die jullie direct kunnen downloaden en delen met wie je wilt!
  • Preview Slideshow Enkele dagen na de bruiloft een unieke slideshow om te delen met familie & vrienden via mail als bedankje of voor op social media!
  • Impressie van de dag – Fotoalbum met linnen kaft 15 x 15 cm en 20 pagina’s – upgrade voor een uitgebreid volledig Luxe Fine Art album mogelijk.

 

Bruidsfotograafdenhaag