Referenties

Het mooiste compliment

dat je me kan geven is dat jullie een fantastische dag hebben gehad,

met prachtige foto's om de dag mee te doen herbeleven.

 

"Juul top gedaan !!! Van het fixen van knoopsgaten en stropdassen tot het op gemak stellen van iedereen, je bent de ultieme bruiloftsexpert. Toen we nerveus waren, heeft jou zelfvertrouwen, vriendelijkheid en gevoel voor humor ons laten ontspannen en hebben we echt de toon gezet voor de beste dag van ons leven. Toen we niet meer zo zenuwachtig waren in de ochtend, merkten we je niet eens meer op: het teken van een zeer goede fotografe. Maar je bent niet alleen een erg goede fotografe. Je bent een heel fijne persoonlijkheid en je foto's hebben ons allemaal weggeblazen! De portretten waren verbluffend en heel romantisch. De familiefoto's laat iedereen op zijn best zien en zullen voor altijd worden gekoesterd. Het is de manier waarop je de geest van de dag hebt gevangen door de kleine momenten en uitdrukkingen vast te hebben gelegd. Sinds we de foto's hebben ontvangen, genieten we opnieuw en opnieuw van onze dag. Heel erg bedankt!"

SARAH & JEFFREY

Wij hebben Julie voor onze bruiloft gevraagd op 24 maart 2017. Ze is bijna de hele dag aanwezig geweest. Julie is een heel onopvallende fotograaf, we merkten niet dat ze aan het werk was, ze mengde heel goed met de andere gasten. Ze is heel flexibel, we hadden wat suggesties voor wijzigingen voor het fotoalbum en deze heeft ze kundig en creatief uitgevoerd. Het fotoalbum is prachtig geworden met mooie sprekende foto's in kleur en zwart-wit, met nog 3 pagina's extra (zomaar!), omdat ze niet kon kiezen. Ook was ze zeer meedenkend en bereid om nog een keer af te spreken om de kaft van het fotoalbum uit te kiezen aan de hand van stalen die ze mee had genomen. Kortom, een zeer positieve ervaring!

LINDA & REMCO

Onze dag was fantastisch, met Julie als onze fotograaf hebben een heel ongedwongen dag kunnen hebben. Ze heeft de sfeer van de dag weten te vangen, met een prachtig album om op terug te kijken.

 

LEONOOR & WIJNAND

Super fijne fotograaf. Denkt mee en begrijpt je wensen. Blijft ten alle tijden op de achtergrond en maakt spontane foto's. Ze heeft een super relaxte houding en was assertief wanneer dat nodig was. Heel blij waren we ook met het professioneel uitziende album, strakke vormgeving, en met een leren cover (dat was onze voorkeur in plaats van linnen). Wij zeggen: stuur vooral een mailtje naar haar met je verzoek want wij waren heel tevreden.

 

SANNE & THOMAS

Julie heeft echt fantastisch werk geleverd. We waren erg verrast toen wij onze foto's binnenkregen. Ze heeft goed op details gelet, wat leuk was om terug te zien aangezien wij hier zelf ook heel wat aandacht aan hadden besteed. Haar tarief klopt met wat ze aanbiedt, een vrolijke fotografe met een professionele houding. We hebben een heuse foto-tour gemaakt en de hele familie heeft ze al kunnen zien! We krijgen hele positieve reacties.

 

MARIEKE & MICHIEL

Vanaf het begin hebben we een prettige samenwerking gehad met Julie. Bij het eerste gesprek was er een klik en het gevoel dat zij onze wensen begreep. Ook ging ze pro-actief op zoek naar uitwijk locaties in het geval van mogelijk slecht weer (het huwelijk vond plaats begin maart, gelukkig was het erg zonnig die dag) en dacht ze hier over mee met ons.
Ook waren we blij met haar begeleiding en ideeën bij de reportage en de de rest van de dag. Met het eind resultaat waren we erg blij, vooral hoe ze de spontane momenten heeft weten vast te leggen.

NANA & PETER